Burgerronden

 

Ook dit jaar geldt de regel dat de Burgerwedstrijd wedstrijd er alleen is voor lokale Pijnacker-Nootdorp burgers en/of leden van Toerclub Pijnacker.

Opzet Burgerronde 2024 nog niet bekend.

 

Opzet Burgerronde 2023

De opzet is hetzelfde als vorig jaar waar samen met Toerclub Pijnacker is gekeken naar de indeling van deelname. Er zal gestart worden in de categorieën A (45-) en B (45+), echter is het mogelijk om als 45+er te starten bij de 45-. Ook is het mogelijk om als 45-er te starten bij de 45+ op het moment dat je nog geen ervaring hebt met wedstrijden. Dit zal bij inschrijving worden bekeken. De B categorie start om 18.15 uur voor een wedstrijd over 50 minuten. De A categorie zal starten om 19.15 uur voor een wedstrijd over 55 minuten.

Het is niet toegestaan deel te nemen aan de burgerronden met een wedstrijdlicentie (m.u.v. KNWU Startlicentie). Als je in het bezit bent van een basiskaart van de KNWU of NTFU deze graag tonen bij de inschrijving. Er kan alleen deelgenomen worden met een racefiets zonder toehoren. Een helm is verplicht. De inschrijving in de permanence vlak bij start/finish sluit 30 minuten voor de start en deelname kost 5 euro. Informatie kan via André Remmerswaal worden verkregen.

 

burgerronde