Burgerronden

Ook dit jaar geldt de regel dat de Burgerwedstrijd wedstrijd er alleen is voor lokale Pijnacker-Nootdorp burgers en/of leden van Toerclub Pijnacker. Vanwege het kleinere parkoers in het centrum van 700 meter zullen er meer ronden worden gereden maar een kortere duur.

De opzet is hetzelfde als vorig jaar waar samen met Toerclub Pijnacker is gekeken naar de indeling van deelname. Er zal gestart worden in de categorieën A (45-) en B (45+), echter is het mogelijk om als 45+er te starten bij de 45-. Ook is het mogelijk om als 45-er te starten bij de 45+ op het moment dat je nog geen ervaring hebt met wedstrijden. Dit zal bij inschrijving worden bekeken. De B categorie start om 19.00 uur voor een wedstrijd over 25 minuten. De A categorie zal starten rond 20.30 uur. De eerste 2 ronden zullen geneutraliseerd zijn.

Het is niet toegestaan deel te nemen aan de burgerronden met een wedstrijdlicentie. Als je in het bezit bent van een basiskaart van de KNWU of NTFU deze graag tonen bij de inschrijving. Er kan alleen deelgenomen worden met een racefiets zonder toehoren. Een helm is verplicht. De inschrijving in de Beatrixschool aan de Julianalaan vlak bij start/finish sluit 30 minuten voor de start en deelname kost 5 euro. Informatie kan via André Remmerswaal worden verkregen.

Comments are closed.